Generelt om AML

Øget risiko for sanktioner

Senest er der kommet enormt fokus på virksomheders ansvar i forhold til bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering. Hjulpet stærkt på vej af de seneste kæmpe-skandaler om hvidvask, er politikerne på vej med lovstramninger og med flere ressourcer til tilsynsmyndighederne.

Hvidvaskloven påbyder visse brancher at iværksætte tiltag i deres organisation med henblik på at nedbringe risikoen for hvidvask gennem deres virksomhed.

I skal kunne dokumentere, at I har foretaget en systematisk risikoanalyse af forretningsmodellen i forhold til hvidvask-risiko. Med udgangspunkt i analysen skal alle efterfølgende antihvidvask-processer bygges op.

 

Kan I dokumentere, at I gør det, som myndighederne forventer i jeres bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering?

Det er ikke svært at forstå, at det kan virke som en hovedpine, for jer i virksomhederne, at skulle sætte sig ind i lovgivning, tilsynsmyndighedernes sager og i de mest omkostningseffektive metoder for tilrettelæggelse af jeres hvidvask-bekæmpelse, når I også har jeres almindelige drift at sørge for.

Det er med udgangspunkt i respekten for jeres forretning, at jeg tilrettelægger jeres hvidvask-tiltag og efterlader jer med et opfølgningsprogram således, at I er compliant også, når jeg ikke er er der længere.

 

Transformér jeres hvidvask-bekæmpelse fra en omkostning til en investering

Der er al mulig grund til at tænke forretningens drift med i arbejdet med anti-hvidvask.

Gennem f.eks. Kend Din Kunde procedurerne indsamles en masse information om kunden og dennes aktiviteter, som lige så vel kan anvendes til udvikling af jeres forretning.

Jeres processer kan tilrettelægges således, at de opsamlede data kan bruges som/til:

  •  Ledelsesværktøj – Hvilke kundeprofiler har vi? Hvad er omsætningsfordelingen? mv.
  • Relationship Management – Kend behovene og styrk relationen til kunden.
  • Strategi – Hvilke kundetyper har vi nu? Hvilke kunder vil vi gerne have i fremtiden?

 

Se priser for følgende brancher:

Revisorer  –  speciel pakkeløsning

Finansielle virksomheder

Ring 25 73 93 50 for en drøftelse af jeres behov